top of page

Over mij

Graag stel ik me hier even aan je voor, al krijg je natuurlijk pas echt een indruk van mij als we elkaar hebben ontmoet.

Mijn naam is Gülsüm Öztürk en ik ben gezondheidszorgpsycholoog (afgekort GZ-psycholoog), geregistreerde cognitief gedragstherapeut, supervisor bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie en Vereniging voor Schematherapie. Ik ben 43 jaar en woon met mijn gezin in een klein stadje in de regio Utrecht. Ik heb een Nederlandse en Turkse achtergrond. Het opgroeien met verschillende culturen heeft bijgedragen aan een open blik en een goede portie inlevingsvermogen.

Ik vind het heerlijk om te bewegen (wandelen, fietsen, dansen, noem maar op), te lezen, schrijven, zingen en mijn weg in het ondernemerschap verder te ontdekken. 

In de afgelopen jaren heb ik flink wat kennis en ervaring opgebouwd in de geestelijke gezondheidszorg, eerst in de gespecialiseerde, later in de generalistische basis GGz. Iedereen vanaf 18 jaar is bij mij welkom, al ben ik door de jaren heen steeds meer gespecialiseerd in jong volwassenen, (internationale) studenten, starters en expats. 

Wat mij en mijn stijl kenmerkt? Ik ben open minded, enthousiast, nieuwsgierig, sensitief en ben wel in voor een grapje en wat uitdaging. Ik houd van duidelijkheid en authenticiteit. Niet teveel praten maar ook poetsen (uiteraard op fijne wijze en op jouw tempo). De evidence based behandeltechnieken die ik toepas dragen hieraan bij. Ze zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en sluiten aan op jouw klachten en manier van leren. Zodat je het niet alleen anders kan bedenken, maar hopelijk ook anders kan ervaren en doen. Bij mij geen half werk; waar de situatie het toelaat, bekijken we naast de wat meer aan de oppervlakte liggende klachten ook de eventuele onderliggende valkuilen. Zodat je mag toewerken naar een meer duurzaam resultaat. 

GZ-psycholoog BIG 49063405725

Supervisor VGCt

Supervisor VSt

EMDR therapeut

Lid beroepsvereniging NVGzP

Lid Ledenorganisatie voor zorgverleners VvAA

AGB persoonlijk 94016644 | AGB praktijk 94066164

bottom of page